Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er effektiv form for massage, hvor musklerne bliver arbejdet godt igennem, hvilket allerede efter en behandling vil kunne mærkes på den gode måde

Fysiurgisk massage, står for Muskel massage, hvilket gør denne form for massage super effektiv mod ømme og spændte muskler i primært ryg, nakken, skuldre, ben og arme.
Fysiurgisk massage, er IKKE wellness massage, jeg går mere i dybden, men ikke hårdere end hvad hver enkelt synes er godt og stadig kan slappe af.
Fysiurgisk massage, er den form for massage jeg benytter mig mest af i mine behandlinger, da min erfaring gennem mere end 20 år, viser mig at det er en meget effektiv måde at behandle og hjælpe med at få løsnet godt op for ømme og spændte muskler, samt hjælpe på hovedpine, pga. muskelspændinger

Lidt bedømmelser fra nogle af dem der kommer hos mig:

– Rune tager godt fat, uden det bliver for meget

– Rune ved hvad der er effektivt

– Tak fordi jeg kunne komme tilbage på arbejdet

– Skal hilse og sige fra min chef, at det var godt jeg fik løsnet op, fremfor at gå hjem med ondt i ryggen

– Min ryg er som “ny”

– 82 årig mand, dette skulle jeg have startet med for 50 år siden

Desuden er massage godt for det almene velbefindende, og giver en følelse af velvære.
Man mener, at massagen kan have en sygdomsforebyggende effekt gennem styrkelse af immunforsvaret.
Massagen er effektiv og rolig, med mulighed for dybere massage på områder med specifikke problemer.

Eventuelle følgevirkninger
Massagen frigører en del affaldsstoffer fra musklerne. Disse affaldsstoffer ledes ud af kroppen via urinvejene, og derfor er det vigtigt at drikke meget vand efter massagen – mindst 1-1½ liter. (Bliv derfor ikke forskrækket, hvis urinen er lidt mørkere end normalt efter massagen).

Der kan opstå en smule ømhed i muskulaturen 1 eller 2 dage efter behandlingen. Dette skyldes, at muskler, sener og senetilhæftninger er gennemarbejdede (reaktionen er ganske ufarlig og meget normal).