Sportsmassage

Men hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er effektiv form for massage, hvor musklerne bliver løsnet godt og grundigt op, så du bliver klar til næste træningspas, med mere energi og mere lyst til træning.

Jeg har en del der træner, som jævnligt kommer forbi:

– jeg træner mellem 10 og 15 timer pr uge, det gør det noget lettere at komme igennem en hård uge, efter et besøg hos Rune
– Jeg kommer altid forbi Rune i ugen før og efter marathon løb, det gør en kæmpe forskel synes jeg
– har meget mere energi efter sportsmassagen
– Shit jeg var øm i mine ben
– Ny personlig rekord på halv marathon, tak for hjælpen Rune

Jeg er selv triatlet og får sportsmassage hver 3-4 uge, det er meget forskelligt hvor ofte der er behov, men en ting er sikkert, din krop og ømme muskler vil elske det.

Der er også en grund til at cykelryttere får massage, når de er igang med længere etapeløb, netop så de kan blive hurtigere klar til næste etape, for os almindelige dødelige personer, har sportsmassage også en god effekt

Der kan opstå en smule ømhed i muskulaturen 1 eller 2 dage efter behandlingen. Dette skyldes, at muskler, sener og senetilhæftninger er gennemarbejdede (reaktionen er ganske ufarlig og meget normal).

Massage har været brugt i sportsverdenen i rigtig mange år, kan huske tilbage i 1980erne, hvor der stod massagebrikse i omklædningsrummet hvor jeg spillede fodbold, hvor vi alle gerne ville have en tur på briksen, selvom vi ikke rigtigt viste hvorfor, andet end at det var behageligt, at det også har en gavnlig effekt fandt jeg ud af i 90erne, da jeg begyndte at træne til marathonløb osv.